Bed and Breakfast Marketing

Informatie van Stinngo

Vindbaarheid van de eigen site

Hoe zoekt een gast naar een leuke B&B? In 90% van de gevallen gebruikt hij een zoekmachine. Het is daarom belangrijk dat je site niet alleen mooi en aantrekkelijk is, maar ook goed vindbaar in bijvoorbeeld Google of Yahoo! Dat is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt.

Hugo is expert op het gebied van zoekmachinemarketing en heeft de Stinngo sites samen met zijn team zo opgezet dat die aan alle zoekmachine 'vereisten' voldoet. Niet met handigheidjes en trucjes, maar met een doordachte aanpak van de site qua structuur en de gebruikte techniek.

Als je zelf met een Stinngo site aan de gang gaat, is er een handige support site die je voorziet van tips en adviezen, in tekst en/of in video om die ook ook qua indeling en teksten te optimaliseren.

Webgidsen horen er bij

Je kunt niet zonder webgidsen. Je lift dan mee op de goede vindbaarheid of de naamsbekendheid van veel van die sites.  Dat is (bijna) altijd betaald, maar levert snel resultaat. 

Wij bieden webgidsen voor o.a. Amsterdamse Bed & Breakfasts, maar ook voor woonboten en apartments in Amsterdam: een vermelding op zo'n site levert snel resultaten op. Bij een Stinngo abonnement hoort altijd een vermelding op aplacetostay.co.

Naast deze webgidsen kunnen we adviseren wat voor jouw B&B de beste ‘web directories’ zijn.