Bed and Breakfast Marketing

Informatie van Stinngo

Een kalender op je eigen B&B website

Als gasten weten dat je kamer beschikbaar is, doen ze eerder een reserveringsverzoek. Als jij daar sneller op kunt reageren, ben je vrijwel verzekerd van een boeking. De Stinngo beschikbaarheidskalender biedt uitkomst.

Grip op je kamerbezetting

De B&B Calendar is makkelijk op je website plaatsen. Het geeft je gasten inzicht in je beschikbaarheid. En het geeft jou ook meer grip op de bezetting van je B&B. Gasten kunnen via de kalender reserveringsverzoeken sturen, die jij met één druk op de knop kunt accorderen. Met zelfgemaakte 'standaard' emails kan je ook snel een antwoord sturen naar de klant. 

Eén agenda - overal te gebruiken

Je kunt de B&B Calendar naast je huidige agenda gebruiken, maar veel handiger is om alles via Stinngo te laten lopen. Met internettoegang kun je overal inloggen en je boekingen bekijken en bewerken. En als je een iPhone hebt, kun je overal en altijd reageren op reserveringsverzoeken, dankzij de speciale B&B iPhone app. Die snelheid van reageren levert je al snel extra boekingen op.

Eén agenda bijhouden - automatische updates

Met de Stinngo Calendar kan je je beschikbaarheid op bedandbreakfast.nl, weekendhotel.nl, erfgoedlogies.nl AirbnbWimdu en tal van andere sites automatisch laten bijwerken. Geen dubbele administraties meer!

Gratis proef account

Je kunt je op de Stinngo website aanmelden voor een gratis proef account. Zonder enige verplichting.