Bed and Breakfast Marketing

Informatie van Stinngo

Stinngo

Samen met Douwe Maan en Nicolas Koenig is Hugo in 2012 gestart met Stinngo, waarmee we B&B's gereedschap in handen geven om zelf een bed and breakfast website te maken en te onderhouden en hun reserveringen te managen.

Onze kracht zit in het heel eenvoudig maken van websitebeheer en reserveringsmanagement voor B&B's. Ook mensen die niet zo handig zijn met computers maken we het mogelijk het heft zelf in handen te nemen. Alle ingewikkelde techniek hebben we verborgen. 

Hugo Lingeman

Hugo Lingeman (1956) vervulde bij KLM diverse marketingfuncties tot hij internet ontdekte. Hij werd de initiatiefnemer van klm.com en besloot zijn carrière op het internet te richten. In 2002 startte hij als zelfstandig internet adviseur voor bedrijven en non profit organisaties. Hij was toen al 8 jaar bed & breakfast eigenaar. De twee kwamen samen in zijn specialisatie in online B&B marketing. Als koploper in de B&B marketing ontwikkelde hij ook diverse online producten die het B&B eigenaren makkelijker maken. Die zijn gebundeld in Stinngo, met een wereldwijde bed and breakfast directory met als belangrijke diensten een beschikbaarheidskalender en een doe-het-zelf website module, een service waarmee bed and breakfasts heel eenvoudig zelf een professionele website kunnen maken en bijhouden. Hugo was zelf tot 2015 gastheer van een Studio in Amsterdam: De Korenbloemen.

Nicolas Koenig

Nicolas Koenig (1981) is een creatieve techneut of een technische creatief, maar net hoe je het wilt zien. Hij is een pionier op het gebied van ontwikkeling van apps voor de iPhone, iPad en de Mac. Bij de opening van de verschillende 'stores' was hij er als eerste bij met apps als Thermometer (iPhone), Weather Station Pro (iPad) en Clocks (Mac). Samen met Hugo ontwikkelde hij de B&B Calendar voor de iPhone. Nicolas is ook de architect van de nieuwe dienst: Stinngo. Met deze online applicatie kunnen bed and breakfasts zelf een B&B website maken en beheren.

Douwe Maan

Douwe Maan (1994) is een jonge en ambitieuze techneut en de derde partner in onze onderneming. Op zijn 9e heeft hij zichzelf de kunst van het programmeren aangeleerd en sindsdien is hij actief als ontwikkelaar van zowel websites als apps voor de iPhone, iPad en Mac. Samen met Nicolas bouwde hij apps als BeachWeather (iPhone), Ranky (iPhone) en Clocks (Mac). Nu heeft hij zich gevoegd bij Hugo en Nicolas om van Stinngo dé oplossing te maken voor het beheren van je bed and breakfast website.