Bed and Breakfast Marketing

Informatie van Stinngo

Handige Links

Er zijn veel partijen die je werk uit handen kunnen nemen (schoonmaak, wasserij) en professionals die dingen misschien beter kunnen dan jezelf (fotografie, website). Hieronder een aantal handige links.

Eigen fotografie

Mooie foto's zijn natuurlijk belangrijk. Met de moderne camera's kan je zelf mooie foto's maken. We hebben een paar tips als het gaat om extra sfeer in je foto's te brengen.

Fotograaf Henny de Mönnink

Henny de Mönnink maakt foto's speciaal voor B&B's. Mooie foto's zijn van essentieel belang voor de promotie van je bed and breakfast. Henny woont in Arnhem, hij werkt landelijk en voor een scherp tarief. Als je met een paar collega's in de buurt samen een 'deal' kunt maken, kan je ook de reiskosten drukken.

Beheer laten overnemen - Amsterdam

Heb je een woning in Amsterdam in de tijdelijke verhuur, maar heb je zelf niet de mogelijkheid het beheer te doen? Er zijn partijen die je die zorgen uit handen nemen.

FETCH Amsterdam neemt verhuur helemaal uit handen: van vermeldingen op websites en reserveringsmanagement tot operationele zaken als check-in/check-out en schoonmaak.

Team Rembrandt kan voor je accommodatie het beheer van de reserveringen, sleuteloverdracht, rondleidingen, schoonmaak etc. van je overnemen. Dat kan op structurele basis, of voor bijv. een periode dat je zelf op vakantie bent.

Charlie's Amsterdam zorgt voor het hele beheer van het aanmaken van 'profielen' op reserveringssites, het maken van de reserveringen tot check out.

Of neem contact op met Tuan Dorgelo 06 4875 0595, ook actief als 'concierge' voor appartementen, woonboten en B&B's in Amsterdam.