Bed and Breakfast Marketing

Informatie van Stinngo

Bed and breakfast marketing

Wie bij jou logeert is enthousiast. Je B&B is schoon en verzorgd. Mooie details om het je gasten extra naar de zin te maken. 

De marketing van je B&B kan diezelfde professionaliteit uitstralen. Goede vindbaarheid op internet, een prijsbeleid zonder verrassingen, professionele betaalmethoden en ook een stukje 'nazorg.' Als al die dingen kloppen maak je van je gasten je 'fans'. Die komen terug of bevelen je aan bij hun vrienden en kennissen.

Bed and breakfast starten

Een B&B runnen is niet altijd makkelijk. Zeker als je net met een B&B gaat beginnen is het soms moeilijk het enthousiasme te behouden in de wirwar van regels en zaken waar je aan moet denken. Je krijgt te maken met een aantal instanties zoals de gemeente, Waternet, KvK, Buma/Sena en bijvoorbeeld verzekeringen. 

En dan natuurlijk belangrijke vragen als: wie zijn je klanten en hoe bereik je hen? Beperk je je tot Nederlandse gasten? Wat is er nodig om ook de zakelijke markt te bereiken? Hoe maak je boekingen en hoe ga je om met annuleringen?

Maar als je al die dingen op orde hebt, kan je er veel plezier beleven: het is reuze leuk om het je gasten naar de zin te maken en doe je het goed, dan betekent het natuurlijk ook een extra inkomen.

Professionele online diensten

Stinngo biedt online diensten voor het maken en onderhouden van een professionele B&B website en een B&B kalender voor het managen van je reserveringen.

Daarnaast kan je je accommodatie promoten op de websites voor B&B’s, apartments en woonboten in Amsterdam.